duminică, 21 decembrie 2014

Vibratia anului 2015


Sursa
https://daniilgaucan.wordpress.com

In 2014 am trecut prin multe incercari la nivel emotional, schimbari de situatie, nedumeriri, la unii parca ni s-a luat Pamantul de sub picioare.

A fost un an intens, de vibratie 7. Un an in care am fost ca oile ratacite aduse de Creator pe directia cea buna. Si cu cat am ratacit mai mult cu atat am avut mai mult de lucru cu noi. Depinde fiecare dintre noi in ce etapa suntem, majoritatea vom continua curatirile si purificarile la nivel emotional si in 2015.

Insa anul 2015 va fi un an intens, un an de vibratie 8.
8 inseamna resurse, materiale, constientizari care se concretizeaza. Asta inseamna ca dupa purificari si eliberari incepem sa gasim resursele pentru a face ceva la nivel concret, in planul acesta fizic.

Inseamna schimbari de cariera, lucratorii in lumina nu se mai pot ascunde, e nevoie de ei. Gata cu farstacelile de genul: Cine sunt eu sa fac asta?! Faci asta pentru ca e nevoie de tine. PUNCT.

Va trebui sa fim prezenti acolo unde ni se solicita ajutorul FARA ALTE COMENTARII. Un an intens prin energia puternica dar si plin de satisfactii, de recunoastere. Deja vedem schimbari, simtim cum ne asezam in noi si cumva suntem mai conecatati la sursa. Atentie suntem de fapt pregatiti pentru 2017, tot ce se intampla acum, si de fapt din 2012 acum sunt pregatiri.

2017 e PUNCTUL ZERO. O sa renastem, insa cu totii, la nivel global. Nimeni nu trebuie sa ramane in urma, toti suntem una. Asadar urmeaza anul 8 in care ne pregatim pentru a avea toate resursele necesare, degeaba vrei sa pornesti la drum dar nu ai benzina, nu? Sau degeaba vroiam sa pornim la drum, in anul 2014 de vibratie 7, cu o masina stricata.

2016 e anul dedicat MISIUNII. Asadar toti cei care au o misiune importanta aveti treaba, anul 2015 acumulati cunostinte, curaj, incredere, tot ce aveti nevoie pentru ca e nevoie mare ca toti sa fim “pe misiune”.

E nevoie sa ne sustinem si sa ne ajutam reciproc. Mda.. o sa fie multe batalii de orgolii si ego-uri in 2015 insa cea care va invinge va fi iubirea.

Asadar un an minunat, mai ales daca intelegem ca primim tot ceea ce avem nevoie, e nevoie doar sa fim deschisi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu