joi, 30 octombrie 2014

Cum și de ce te conectezi cu ceilalți oameni



Pentru ca o relație să evolueze pe un nivel superior, pentru a învăța să ne prețuim reciproc,e important să înțelegem marea iubire care stă la baza oricărei relații-ceea ce ”vedem” la suprafața fiind doar ”lecția” de învățat- căci izvorul profund e dintotdeauna Iubire- să înțelegem dinamica energetică a conexiunii noastre.
Legea atracției spune că principiile similare se atrag.
(Știu și eu lecția cu demonstrația celor 2 poli magnetici- însă am învățat ca asta înseamnă complementarietate a lor- ca întreg. Aici ”vine și vechiul proverb care spune că opușii se atrag.)
Ce se întâmplă, la nivel energetic, în cadrul relațiilor?
Vibrațiile tale personale creează frecvența câmpului tău personal.
-adică a energiei care umple spațiul din jurul tău.
Vibrația aceasta poate fi joasă sau poate fi înaltă. Se poate apropia de frecvența ta de bază-aceea pe care o găsești în pacea profundă a sufletului tău, cănd ai tu timp cu tine.
Indiferent de situație, oamenii care au o vibrație similară apar pur și simplu în câmpul tău și se dizolvă înapoi în el, ca răspuns la ”nevoia” reciprocă-gând predominant susținut cu încredere- ce v-a reunit energetic.
La fel-și tu apari în același mod în realitatea lor.
Atunci când sufletele au o rezonanță naturală, ele apar pur și simplu unul în viața celuilalt. Când rezonanța se schimbă- dispar la fel de firesc- rămânând pe frecvențe specifice cu altele asemenea lor.
Orice relație este creată și dizolvată de ambele părți.
Când îți propui în mod intenționat să întâlnești pe cineva de un anumit fel- de o anumită vibrație energetică-probabilitatea de a trage în viața ta persoana respectivă depinde și de dorințele sufletului tău.
Când te gândești în plan conștient la acest lucru, înseamnă că sufletul tău își dorește o astfel de relație și că ai început deja să atragi persoana respectivă în lumile interioare.
Atunci când ne gândim la cineva care corespunde din punct de vedere energetic cu aspectele noastre pozitive-spunem că ”vibrații similare se atrag”. În schimb, când ne gândim la cineva care corespunde energetic cu vibrațiile noastre negative reprimate, spunem că ”opușii se atrag”.
”Se întâmplă” ca sufletele să dramatizeze tiparele negative pentru a deveni conștiente de ele și pentru a le traansforma în Iubire, deschizându-și astfel, din nou, inima.

Penney Peirce-Frecventa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu