miercuri, 18 iulie 2012

Banii..sau nevoia de prosperitate

Ce sunt banii si de ce avem atata nevoie de ei?


Sunt acele hartii, ori monede cu rasunet ...de valoare, carora daca le dam importanta-prin lipsa..devenim ingrijorati....din pricina carora -daca ajungem sa ne ingrijoram..ca putini ar fi- ei se diminueaza..
.Grija banilor...preocuparea asupra lipsei lor..aduce tot mai putini-asa sustin specialistii in literatura psihologica motivationala. ”Preocuparea prin adaos”(Am toți banii de care am nevoie ca să trăiesc liniștită/liniștit”...)..insa..e de-a dreptul, fantastica! Aduce ..cu sine multiplicare :). Eu am testat rețeta!

Cu totii muncim in fiecare zi, mai mult, ori mai putin,... muncim...si cu toate acestea,..cand vine vorba despre o vacanta, un curs, o masina noua, o casa...o dorinta trasnita.... Salariul? De ce sa fie acesta o piedica? Pentru ca ni-l ofera...angajatorul...???
Gandul ca" nu ai..ca nu-ti poti permite, ca e prea scump pentru tine"...acestea stopeaza bunastarea..Orice asemenea gand, inlocuit cu "am, ma descurc din ce in ce mai bine" aduce ameliorari -inclusiv in plan financiar-caci pe toate planurile suntem ceea ce gandim..

Imi place teribil o idee... Este un exercitiu destul de simplu -trebuie doar sa fie sustinut zilnic prin gand, traire si imagine mentala-ca orice alt gand bun.

Conteaza mereu si mereu pe bunastare. Fii multumit cu ceea ce ai in prezent si indrazeste sa gandesti ca ai din ce in ce mai mult.

Recent, am invatat o tehnica noua. O impartasesc aici:


Hotarati-va acum sa gravati in subconstientul vostru ideea de bunastare.Ideile sunt transmise subconstientului prin repetitie, incredere si asteptare. Prin repetarea unui model de gandire sau de actiune din nou si din nou, acel model devine automat.

Deoarece subconstientul este implacabil, veti fi obligati apoi sa manifestati ceea ce ati cerut. Nu este nicio diferenta intre acest proces si cel de a invata sa mergi, sa inoti sau sa canti la pian. Trebuie sa credeti in ceea ce afirmati.

Realizati ca ceea ce spuneti este precum semintele pe care le saditi in pamant. Ele vor creste, exprimand in exterior esenta lor. Udand si fertilizand aceste seminte, le veti accelera cresterea. Trebuie sa stiti ce faceti si de ce o faceti.

 Repetati urmatoarea afirmatie timp de cinci minute seara si dimineata.

"Sadesc acum in subconstientul meu ideea de prosperitate divina. Dumnezeu este sursa tuturor bunurilor mele si toate nevoile mele imi sunt indeplinite in fiecare moment si in orice loc din spatiu. Bunastarea lui Dumnezeu curge libera prin mine, cu bucurie si fara incetare; multumesc lui Dumnezeu pentru bogatiile care intra pentru totdeauna in viata mea."

 Cand va apar ganduri negative, exprimarea unor lipsuri, de genul: “ Nu-mi pot permite aceasta calatorie”, sau “Nu pot plati factura aceasta”, nu le mai aduceti pana la sfarsit. Inversati-le imediat in minte, afirmand “Dumnezeu este sursa mea infinita si instantanee si aceasta factura va fi platita prin ordine divina.”





Indrazeste pana intr-acolo incat sa iti desenezi pe o bucata de hartie un cec, daca ti se pare prea greu sa sustii mental imaginea aceasta. Scrie chiar si suma pe care o ai. Indrazneste!  Subconstientul ia de bune informatiile pe care tu i le transmiti gandind astfel.

Nu trebuie sa iti faci grij ..de unde va veni prosperitatea. Este sarcina Universului sa iti puna la dispozitie contexte, persoane, care sa iti aduca ceea ce gandesti.


Multumiri pentru această minunată tehnica-ce funcționează garantat-fără efecte secundare!!!!
www/aimee.ro-Idei pentru prosperitate


Indrazneste sa traiesti cum iti doresti!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu