luni, 1 februarie 2016

Autocontrolul pas cu pas-invatare

"Modul de învăţare a activităţii conştiente a zonei Alfa
 Aceasta îţi va lua 35-50 de zile. în continuare vei învăţa cum să atragi tot mai mult, sub coordonarea ta conştientă, zonele considerate în mod clasic aparţinătoare subconştientului, cum ar fi funcţiile vitale. Vei învăţa tehnici pentru îmbunătăţirea memoriei, acordarea primului ajutor, ajutorarea ta şi a altora în caz de boală, eliminarea unor obiceiuri proaste.

  
Meditaţia pasivă    
Despre meditaţie. Cum să medităm
Dacă înveţi doar meditaţia, după care vei întrerupe următorii paşi, chiar şi aşa deja vei putea rezolva anumite probleme, în timpul meditaţiei intri într-un teritoriu minunat, foarte greu de redat în cuvinte, iar frumuseţea întâlnită aici are un efect eminamente calmant. Pe măsură ce meditezi, ajungi pe nivele tot mai profunde ale Euiui tău şi simţi tot mai puternic pacea sufletească interioară, atât de solidă încât nu poate fi distrusă de nimic în viaţa.



De toate acestea va profita benefic şi corpul tău. Pentru început, vei observa că în timpul meditaţiei dispare orice sentiment de supărare, de ură, de angoasă. Una dintre frumuseţile meditaţiei în Alfa este că acolo nu poţi să duci cu tine sub nici o formă sentimentul supărării, al regretului, al urii, al angoasei. Ele rămân totdeauna la uşă, iar când revii vei constata că au fost luate de cineva.  


Intrarea în Alfa


Etapa A - Intrarea în Alfa în poziţia culcat

Dimineaţa după ce te-ai trezit, fă-ţi toaleta dacă este nevoie, după care revino în pat şi pune ceasul să mai sune o dată peste 15 minute; aceasta dacă cumva vei adormi din nou (se întâmplă uneori la început). Stai relaxat pe spate cu mana stângă întinsă pe lângă corp cu palma în sus, iar dreapta cu palma lipită de corp oriunde (stângacii procedează invers). 

În palma stângă există o chakra (se pronunță ciakra) secundara de recepţie, ta si alta există în dreapta, care este de emisie. Chakra reprezintă un pivot de schimb şi metabolizare a energiilor subtile, adică un centru energetic. 
Prin poziţia recomandată nu există pericolul ca energia pe care o primeşti de Sus să o pierzi necontrolat. Închide ochii şi priveşte (pe sub pleoape) în sus, sub un unghi de cea 20 grade. Acest unghi este echivalent cu cel sub care priveşti din poziţia şezând un obiect aflat la 2 m de sol si la 3 m de tine.
Acum spune (mental) o propoziţie de tipul. ,,'Număr iar de la.,, până la l şi intru în cele mai adânci zone din Alfa", sau: ... ,,ma relaxez perfect". Propoziţia poate fi modificată după cum îţi convine, dar o dată ce ai început să înveţi aşa. nu o mai schimba!
In prima săptămână începe număratul de la 100. Frecvenţa cu care pronunţi numerele să nu fie mai mică de o secundă.
Fii atent doar la numărare! Numără rar! Vei simţi cum te cufunzi tot mai mult în starea de relaxare.
Când ai ajuns la l eşti în Alfa, gata de a o folosi pentru orice fel de probleme avantajoase. Dar încă nu te grăbi, mai lasă ceva timp pentru asta până mai exersezi. In schimb savurează câteva minute această stare plăcută, paşnică!

Cu toate că doar simpla numărare de la 100 la l te ajută să aterizezi în Alfa, ai nevoie de cea 35-50 de zile pentru a învăţa activarea conştientă a zonei. 
În prima săptămână începi număratul de la 100 la l,
 în următoarea numără de la 50 la l, 
apoi de la 25 la l, 
iar apoi de la 10 la 1. 

În ultima săptămână numără de la 5 la l, pentru a intra în Alfa; astfel ai învăţat activarea zonei in cea 5 secunde. 
Dacă se întâmplă să adormi, a doua zi la continuarea exerciţiului introdu un factor uşor stânjenitor, dar nu deranjant (scoale perna, treci din pat în fotoliu etc.). Dacă ţi s-a rupt filmul, reia număratul de unde crezi că te-ai oprit fără a te forţa.
încă din prima zi trebuie să înveţi şi metoda de ieşire din Alfa, de revenire în Beta.  
Pentru aceasta spune mental o propoziţie de felul: „Număr rar de la l la 5, revin în Beta, sunt treaz, relaxat şi mă simt mai bine decât înainte".

 Deschide ochii undeva între 3 şi 4, iar la 5 eşti complet treaz şi relaxat.”
  Dan Seracu

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu