sâmbătă, 9 noiembrie 2013

Dorinta-materializare

Alti PASI-aceeasi rezolvare:)   

1 Stabileste mental- cu precizie-CE anume DORESTI SA OBTII. Defineste-ti tie, clar, termenul. E necesar sa intelegi. Tu, mai putin ceilalti- e poveste ta de viata:)

2 Stabileste -cu exactitate- CE OFERI in schimb. Poti primi daca esti capabil/a sa daruiesti. Dinlauntru spre exterior, dinspre tine- spre realitate, cadru, poveste. Dinspre Sulfet spre Univers. Conditie de luat in seama. E asa ca..."Iubirea se construieste in doi":) Asa functioneaza- e-un schimb de energie onest.

3 Precizeaza o data exacta la care doresti sa obtii ceaa ce gandesti- la punctul 1.

4 Intocmeste ACUM un plan. Ce faci- concret. De unde incepi? Prima actiune..a doua...pana la final cand verifici si imbunatatesti:)

5 Concepe o declaratie clara si concisa in JURNALUL tau- ai sigur o agenda:). Sintetizeaza aici pasii de la 1 la 4.

6 Citeste ANGAJAMENTUL cu voce tare- de 2 ori pe zi- si de 3 e de folos- la ore stabilite- asa cum te speli pe fata dis-de-dimineata. Adu-ti aminte de afirmatia EU SUNT... In timp ce citesti: IMAGINEAZA-TI, PERCEPE-TE, SIMTE ca esti " in posesia dorintei". Iubeste-o ca si cum ar fi deja a ta.

7 Fii convins/a- adauga INCREDERE netarmurita- CA REUSITA e a ta.-Inspiratie~Napoleon Hill, Wayne Dyer Sa stii ce vrei, sa iti doresti sa ajungi exact acolo-cu Iubire:)

PS. Multumiri scolii si vietii- care m-a format-astfel am invatat ca totul iese de minune- planificat/proiectat.
 Ma inclin
Spor si magie:)
Cu Bucurie-Simona.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu