sâmbătă, 23 noiembrie 2013

Despre Karma

Despre Karma s-au scris deja o mulţime de lucruri, aşa că tot ce pot face eu, aici şi acum în aceste rânduri, este să scriu ceea ce înţeleg eu însumi prin cuvântul “karma”.
Înainte de a acţiona sau reacţiona, fiecare om are un gând care îl determină să facă mişcarea respectivă. Dacă omul s-a limitat doar la gândul respectiv fără a acţiona, din diferite motive, atunci acel gând pleacă şi îşi caută o altă persoană. Mai corect ar fi să scriu că acel gând devine un fel de piatră aruncată în apă, iar undele rezultante ating pe orice persoană care se află pe frecvenţe vibraţionale asemănătoare. Responsabilitatea pentru acel gând precum şi toate acţiunile următoare revin în egală măsură atât peroanei emiţătoare cât şi persoanei care manifestă. Este unul dintre motivele pentru care înclin să cred în ceea ce se numeşte “Karmă colectivă”.
Rudele sunt întra-devăr şi cele de sânge, dar de-a lungul vieţii atragem spre noi persoane care corespund vibraţiilor noastre, în special vibraţiei energetice de destinul dat de data naşterii, fiind vibraţia care are factorul decisiv în întemeierea acestei reţele. Ele fac parte din familia energetică, spirituală s-ar putea spune.
Probabil că întrebarea care se naşte este: “De ce data de naştere?”. Singurul răspuns pe care l-am găsit este următorul: Pentru a se putea manifesta, indiferent dacă este vorba despre gând sau/şi faptă, este ABSOLUT NECESAR UN CORP MATERIALIZAT.
fragment din seria "Secretele Aritmologiei" Vol. 2 - " Numerologia Karmică"
Sursa: http://vibratianumerelor.com/fragment-din-introducere/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu