duminică, 12 octombrie 2014

Un surâs în dimineață:)


Descoperirea frecvenței de bază-Penney Peirce

”E un secret bine acuns al vieții care face ca atunci când crezi că te prăbușești în gol, să te întorci de fapt la tine însuți. E așa ca atunci când soarele apune, ca să răsară iar.
Ceea ce credeai inițial a fi gol se dovedește a fi un preaplin. De aceea, când renunți la vechi, noul se manifestă instantaneu.
Iată ce să faci atunci când ești într-un moment de panică-să folosești puterea voinței pentru a-ți regăsi controlul asupra vieții.

1. Apasă pe butonul PAUZĂ-suspendă pe loc dialogul interior. Treci de la starea de spirit de felul ”am o problemă” la îndeplinirea unei bucurii personale, oricât de mică.
2. Identifică-te mai profund cu corpul tău. Calmează-te. Ascultă tăcerea. Dilată-ți câmpul energetic și creează-ți mai mult spațiu interior. Asta înseamnă să te întorci acasă.
3. Focalizează-te asupra calităților sufletului: bucuria, sinceritatea, inocența și creativitatea jucăușă. Caută și percepe FRECVENȚA TA DE BAZĂ, care a existat în tine încă de când erai un copil minunat. Gândește-te la ceea ce iubești la tine, la ceea ce simți atunci când ești fericit, generos. Scufundă-te în plăcerea propriei tale ființe. Lasă frecvența ta de bază să îți satureze fiecare parte a corpului, emoțiile și mintea.
4. Când te-ai impregnat cu această frecvență de bază, imaginează-ți-o ca pe o frecvență muzicală și ”pune-ți în vibrație propriul diapazon”. Lasă vibrațiile sale să emane din tine, umplând întregul câmp din jurul tău. Umple viața, lumea cu bucuria de a fi!
5. Imaginează-ți cum frecvența de bază îți reprogramează și recalibrează celulele corpului, în timp ce tu savurezi experiența. Orice realitate inedită și autentică ce apare în această stare interioară de calm, corespunde vibrației frecvenței tale de bază. Că e o emoție profundă, o idee, o curiozitate, o oportunitate, ori o persoană, urmează impulsul, angrenează-te plenar în respectiva realitate.”- http://alegsatraiescazi.ro/2014/10/13/cine-esti-azi/Cine ești Azi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu