duminică, 19 octombrie 2014

Oamenii din viața ta corespund-energetic- cu nivelul frecvenței tale de vibrație



Penney Peirce

Indiferent dacă relațiile tale sunt perfect armonioase sau tulburătoare, din punct de vedere emoțional, cealaltă persoană are cu siguranță un tipar vibratoriu asemănător cu al tău.
Toți oamenii care îți populează lumea corespund din punct de vedere energetic frecvenței tale de vibrație.
Dacă o persoană apare în viața ta, iar Observatorul tău interior o remarcă-înseamnă că împărtășești cu ea o vibrație personală comună.
Atâta timp cât apare în viață ta-evident și tu apari în viață ei.
Voi vă creați reciproc pentru un scop comun. Aceasta semnifică faptul că cealaltă persoană- dincolo de a fi identică cu tine-rezonează pe frecvențe care vă sunt comune.
Atunci când vă apropiați unul de celălalt, câmpurile voastre personale fuzionează. Astfel se naște câmpul relației care va sta la baza experiențelor voastre comune, oferindu-vă resurse precum energie, înțelepciune acumulată (că-i așezată laolaltă) în experiențele anterioare, accesul la noi talente. În acest fel, poți cunoaște prin osmoză multe lucruri pe care cealaltă persoană le cunoaște deja.
Oamenii care au tipare vibratorii profund disonante-care nu au practic-nimic în comun- sunt absenți din realități ale ”altora”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu