duminică, 19 octombrie 2014

Portalul Avalanșei succesului, adevăratei măiestrii de sine, eliberării și minunării – 23 Octombrie


Portalul Avalanșei care se va deschide în data de 23 Octombrie este exact ceea ce și numele său sugerează, o Avalanșă de experiențe.



Acest Portal este un incredibil amplificator a TOT ceea ce se află în noi. Un amplificator al AMBELOR polarități, ceea ce înseamnă că absolut tot din ceea ce luați cu voi la trecerea prin acest portal din 23 Octombrie va fi amplificat.

Ceea ce înseamnă căm dacă voi aveți o viziune ”negativă” asupra vieții, TOATE aceste frici și temeri vor fi amplificate! Toate fricile voastre cu care nu ați avut încă șansa să vă confruntați, vor fi aduse la suprafață ca voi să le puteți examina și în cele din urmă să le ELIBERAȚI. Dacă treceți prin acest portal cu o viziune pozitivă, radiind de emoția și anticiparea celor mai minunate experiențe care vă așteaptă, focalizându-vă în același timp doar pe rezolvările pozitive ale oricărei situații, acest portal vă va aduce MULT succes, abundență, sănătate, și absolut tot ceea ce vă puteți imagina a fi posibil pentru voi.

Acest portal vă va fi oglinda a ceea ce VOI SUNTEȚI. Acest portal vă aduce posibilitatea de a intra pe o NOUĂ CALE. Și de a vă scufunda cu adevărat și pe deplin în propriul vostru sine! Vă va arăta puterea voastră (dacă-i permiteți) și slăbiciunea voastră (dacă-i permiteți) și vă va propulsa pe noi culmi, dar numai și numai dacă veți fi în stare să ELIBERAȚI și să aveți ÎNCREDERE că totul se desfășoară în acord cu tiparul DIVIN al ființei voastre.

Prin urmare, în zilele premergătoare, în timpul și după acest portal este FOARTE important să vă faceți timp pentru VOI ÎNȘIVĂ. Să vă deschideți cu adevărat propriului vostru suflet, să aveți curajul de a vă vedea cine sunteți cu adevărat, eliberându-vă de frică și să vă îmbrățișați cu IUBIREA pe care o oferiți CELORLALȚI.

De această dată totul are legătură cu VOI. Să vă permiteți să întrați în profunzimile voastre înșivă și să ieșiți aducând cunoașterea a cine sunteți voi și ce faceți aici. Și nu numai cunoașterea, ci o cale reală, o hartă rutieră dacă vreți, a ceea ce aveți de făcut cu viața voastră.
Sursa: http://daniilgaucan.wordpress.com/2014/10/18/portalul-avalansei-succesului-adevaratei-maiestrii-de-sine-eliberarii-si-minunarii-23-octombrie/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu