sâmbătă, 19 octombrie 2013

EXERCITIU MINUNAT DE RESPIRATIE

"Respiratie prin chakre - energizeaza, purifica si echilibreaza energetic, emotional si psihologic.
E unul din cele mai eficiente exercitii care le-am intalnit si testat pe piele proprie.
Incepe prin a simti cum inspiri aerul prin nas.
Lasa respiratia sa curga normal, doar simte cum inspiri un aer placut, energizant si colorat frumos.
Simte cum in spatele nasului, adica in centrul capului, e un spatiu infinit care se umple cu acest aer placut si proaspat. Apoi coboara atentia mai jos si imagineaza-ti ca inspiri prin partea din fata a gatului, ca si cum nasul ar fi acolo.
La fel, simte cum in centrul gatului e un spatiu infinit, care se umple cu acest aer calm si luminos. Daca poti, simte cum inspiri simetric si prin partea din fata, si prin partea din spate a gatului, astfel spatiul din centru se umple cu o energie placuta. Apoi coboara atentia mai jos, in dreptul inimii. La fel, simte cum inspiri prin partea din fata a pieptului, si prin partea din spate, simetric. Apoi coboara si mai jos, tot asa, la nivelul fiecarei chakre. La fiecare nivel respira de cateva ori, sau cateva minute, cat simti comfortabil. Pozitia chakrelor o poti gasi pe internet, sunt mii de imagini si diagrame.



S-ar putea ca din prima zi sa nu simti mari schimbari, sau poate da, insa dupa cateva saptamani, te simti complet alt om, mult mai calm, echilibrat, fericit, mai deschis, simti de 10 ori mai multa incredere in tine. E minunat. Ai rabdare si practica zilnic si bucura-te apoi de rezultate."

Preluare: https://www.facebook.com/danivanov.biz?hc_location=timeline

Multumesc, Dan Ivanov

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu