sâmbătă, 26 octombrie 2013

Exercitiu grozav de constientizare


Noi traim cu totii intr-un ocean insoldabil alcatuit din aceasta substanta plastica a Mintii, de-a pururi vie si activa. Ea este de o sensibilitate extrema, luand diverse forme, in functie de cererile mintii.
Gandul reprezinta matricea sau tiparul prin care se exprima aceasta substanta. Mintea.
Marea valoare a acestei legi sta exclusiv in intelegerea si aplicarea ei practica. Aceasta poate inlocui saracia cu abundenta, ignoranta cu intelepciunea, discordia cu armonia, tirania cu libertatea.


Retrage-te intr-o camera in care poti ramane singur/a. Netulburat/a de alte persoane.
Stai cu coloana vertebrala dreapta, cat mai confortabil, insa nu culcat/a.
Lasa-ti gandurile sa rataceasca in voie, vreme de 15-30 de minute ramai linistit/a.
Continua sa practici acest exercitiu simplu timp de vreo 3-4 zile, chiar o saptamana, pana cand dobandesti controlul deplin asupra corpului tau fizic.



Exista in interiorul nostru o lume formata din ganduri, din emotii si din puteri. Din lumina, viata si frumusete.Desi invizibila pentru ochiul liber, forta acestei lumi este covarsitoare.
Tu nu trebuie sa capeti aceasta putere- o detii deja. Sa o intelegi-da, s-o aplici, sa o controlezi! Sa te impregnezi cu ea, astfel incat sa iti indeplinesti toate minunatele dorinte.
Este nevoie de un anumit..exercitiu:) perseverent- de ceva efort constant-munca-pentru a intelege imaginea de ansamblu a lumii din interiorul tau. Toti cei ce vor ajunge la ea vor fi inspirati de o lumina noua, de o forta pe care nu au simtit-o constient pana in prezent.
"Viata viselor tale, tot ceea ce ti-ai dori sa faci, sa fii sau sa ai a fost intotdeauna mai aproape de tine decat iti imaginezi, caci puterea de a realiza tot ce iti doresti se afla in interiorul tau."-R. Byrne- Puterea
Viata capata o semnificatie noua!
"Exista o Putere suprema si o forta absoluta carte penetreaza si guverneaza intregul Univers, fara limite. Tu faci parte integranta din aceasta putere."-P. Mulford
Mai mult, vei vedea dorinta dupa dorinta-infiripandu-se in realitate...

PS. Orice acumulare tinde sa conduca la o acumulare din ce in ce mai mare.In mod similar, orice pierdere tinde sa conduca la una din ce in ce mai semnificativa. E un principiu valabil pe toate planurile existentei.

~Charles F. Haanel-Sistemul Maestrului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu