sâmbătă, 29 noiembrie 2014

Intrarea în contact cu îngerii





O altă metodă de a percepe fiinţele angelice se bazează pe o descoperire uluitoare a doctorului Masaru Emoto. Experienţele sale revelează indubitabil existenta energiilor subtile, precum şi influenţa evidentă pe care gândurile, sentimentele, muzica, imaginile, o pot avea asupra materiei. El a demonstrat că apa este purtătoare de informaţie şi poate fi foarte uşor impregnată cu diferite energii. În experienţele de cristalizare a apei, încărcătura energetică benefică (provenind de exemplu de la o muzică armonioasă sau de la o rugăciune) este obiectivată în cristale simetrice, de forme foarte frumoase. Astfel, dacă apa e încărcată cu energii malefice (muzica heavy metal, rock, cuvinte obscene), ea nu cristalizează deloc sau cristalizează foarte puţin, în forme asimetrice.

Bazându-ne aşadar pe această revoluţionară descoperire a doctorului Masaru Emoto, vom expune procedeul simplu de intrare în contact cu îngerii.
Pe o sticlă pregătită în prealabil  (care este în mod necesar din sticlă şi nu de plastic sau din alte materiale), vom lipi o etichetă pe care avem scris numele îngerului cu care dorim să comunicăm (de exemplu: Arhanghelul Mihail, îngerul păzitor) sau pur şi simplu numele unei ierarhii angelice (serafimi sau heruvimi etc sau toate împreună). Această etichetă avem grijă să o lipim cu scrisul spre interiorul sticlei. 

Vom pune apoi în sticlă apă pură (de izvor sau dacă nu, apă plată). Închidem apoi ochii pentru câteva momente şi conştientizăm, chiar vizualizăm acea apă şi imaginea îngerului sau a îngerilor chemaţi. Aceasta măreşte eficienţa procedeului. Apoi o lăsăm astfel timp de minim 24 de ore.
 Am obţinut astfel apă încărcată energetic, pe care o vom folosi apoi ca apă de băut. Dacă vom realiza acest procedeu suficient timp (cel puţin o lună) şi după obţinerea rezultatelor încă trei luni (pentru ca rezonanţa obţinută să se stabilizeze în interiorul fiinţei noastre), vom constata cu încântare apropierea tot mai mare de lumile fiinţelor de lumină pe care le-am chemat. Evident necesarul de apă pentru organism poate fi asigurat doar din acest tip de apă, dacă dorim să obţinem rezultate cât mai rapide. Adela Nicoleta Sîmbotin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu